Lyst Til At Lære Mig Bedre At Kende?

Jeg er en kvinde tæt på de 40 år fra sydvest Jylland. Jeg er autodidakt billedkunstner. Jeg har altid foretrukket at sidde med blyant og papir frem for tv og spillekonsoller.  

Autodidakt billedkunstner 

Jane Reinhardt Laursen

At Skabe Kunst Gør Mig Glad.

Jeg tegner og maler fordi det gør mig glad og jeg elsker processen af, hvordan en steg bliver til flere og stille udformer sig til det færdige resultat.

Kunsten har for mig altid været et frirum. Et frirum hvor tid og sted forsvinder og timer føles som minutter. 

Jeg arbejder primært med moderne grafiske illustrationer, mixed media og aquarell. 

Mange af mine tegninger er lavet ud fra synonymer. Jeg vælger et tema f.eks. Gudinderne fra den Nordiske mytologi og derud fra læser og analysere jeg teksterne og finder vigtige karaktertræk for den givne gudinde hvor efter jeg finder synonymer på de karaktertræk jeg har valgt ud. 


Kunsten Giver Mig Overskud I En Hverdag Med Kroniske Smerter.

Jeg har tegnet, så langt tilbage jeg kan huske. 

At tegne blev for mig allerede da jeg var barn mit fristed. Frikvarter fra hverdagen med skole, pligter osv. Jeg kunne sidde og tegne i timevis imens jeg hørte lydbøger. Hvilket jeg stadig i dag gør.

Jeg kan huske, jeg som 9 årige gik ud i køkkenet hvor min onkel sad og bad ham tegne en hest som jeg kunne tegne efter. Min Onkel grinte og sagde han da ikke kunne tegne heste. Men den hest han tegnede blev udgangspunkt for mange af mine heste tegninger som med tiden blev bedre og bedre. 

Senere tegnede jeg teenager frustrationerne ud og sidenhen sorgen over at miste min farfar. Kunsten var og er med til at gøre mig til et helt menneske. 

Jeg lever med kroniske smerter, men når jeg sætter mig hen til mit tegnbord og fordyber mig i en tegning føler jeg mig smertefri og uden begrænsninger.  


Kunst Skal Ses, Ikke Gemmes Væk.

Jeg tegner for min egen skyld. Fordi jeg elsker det og bare ikke kan lade værre. Men hvis jeg kan være med til at glæde andre via min kunst, så er det et kæmpe + som kun giver mig lysten til at skabe mere. 

Alle mine værker har en speciel plads i mit hjerte og det vil kun gøre mig glad hvis de "flytter" ind hos dig og kan skabe glæde for dig og dine kære.

Så hvis du syntes du mangler noget på væggene så tøv ikke med at kontakte mig. Det er helt uforpligtende.  

Bonus Info:

  • Årgang '83

  • Fik "MOR" titlen i 2005

  • "DogMom"

  • Lever med kroniske smerter

  • Født og opvokset i Esbjerg

  • Uddannelse: Landmand

Medlem af:

  • Fjends kunstforening   
  • BRA billedkunstnerforening 
  • Artmoney

"You Can't Use Up Creativity. The More You Use, The More You Have"   ~ Oscar Wilde ~